Psykisk vold - find vejen til sund kærlighed


BLIV RÅDGIVER PÅ PSYKISKVOLD.DK OG POWERKVINDERNE.DK

Som professionel psykolog, psykoterapeut, coach, advokat, økonom forfatter, socialrådgiver eller anden relevant profession har du nu muligheden for at være med til at bekæmpe psykisk vold


Har du lyst til at være med til at bekæmpe psykisk partnervold, så vil vi gerne invitere dig med som rådgiver på vores sites: PsykiskVold.dk og Powerkvinderne.dk

 

Som rådgiver får du blandt andet disse 10 konkrete fordele:

 

  1. Du er med til at sætte fokus på et vigtig emne, der berører hver fjerde danske kvinde og hver syvende danske mand. Dermed er du med til at gøre en personlig forskel for mange mennesker i en svær situation.
  2. Du får chancen for at profilere dig selv og din faglige viden om psykisk vold og voldens konsekvenser for den enkelte, familien og eventuelle børn. Du får en profil på vores sites psykiskvold.dk og powerkvinderne.dk, hvor du præsenterer dig selv og dine faglige og personlige kompetencer. Det vil bidrage til at give dig en god placering på søgemaskinerne.
  3. Du får mulighed for at dele ud af din viden til gavn for kvinder og mænd, der er udsat for psykisk vold. Det kan du gøre både med skriftlige indlæg og i interviews med os, som bliver delt på vores facebookside om psykisk vold.
  4. Du får adgang til flere klienter, som kan få glæde af din faglighed og ekspertise.
  5. Du får medlemsrabat på alle de ydelser, vi tilbyder via Powerpress - eksempelvis rådgivning, hvis du vil skrive en bog, personlig branding, pressekontakt, dit personlige websites, journalistiske værktøjer til profilering af dit virke m.v.
  6. Du er med til at styrke mennesker,, der er udsat for psykisk vold, både ved at hjælpe dem direkte, ved at være til stede på vores portal og ved at nå ud med dine budskaber til alle de kvinder - og mænd - der følger os på Facebook.
  7. Du får mulighed for at opbygge dit personlige brand ved at udgive indlæg og artikler på vores site - og skabe trafik til din egen hjemmeside.
  8. Du får adgang til at annoncere dine kurser og events på vores site med fordelagtig medlemsrabat.
  9. Du bliver en del af en vores ambitiøse portal om psykisk vold på nettet.
  10. Du kan lige nu blive samarbejdspartner for et administrationsgebyr på cirka kr. 7,- dagligt ekskl. moms, jf. nedenfor. Samtidig bliver du del af at powerfuldt netværk af mennesker, der gør en forskel for kvinder og mænd, som er udsat for psykisk vold.

 

SÅDAN GØR DU:

 

Send os din profiltekst og et billede af dig selv til kontakt@psykiskvold.dk. Så lægger vi din profil på vores sites.Du kan se et eksempel på profiltekst her >>


Prisen for et års medlemsskab er kr. 2.500 ekskl. moms.

Vær opmærksom på, at samarbejdet er uforpligtende, og at du derfor til enhver til kan afmelde dig og få slettet din profil.

 

For yderligere information send os venligst en mail på kontakt@psykiskvold.dk 

Psykolog Vitha Weitemeyer, der er forfatter til bøgerne 'Forelsket i en drøm' og 'Når drømmen er bristet' har i flere år samarbejdet med Powerkvinderne. Læs Vithas anbefaling

150 voldsudsatte deler deres oplevelser med psykisk vold


I et opslag på Facebook spurgte vi, hvad det værste er ved at være udsat for psykisk vold. Det fik vi mere end 150 svar på fra vores følgere. Ud fra svarene skrev vi en artikel, hvor vi bragte alle svarene. Artiklen fik vi blandt andet denne feedback på:


"Tak til Powerkvinderne for at samle disse værdifulde og oplysende svar. De skulle bruges andetsteds også, til oplysning rundt i hele lander, til de som er udsatte for psykisk vold, pårørende og fagfolk. Jeg er heldigvis sluppet fra sådan et forhold for flere år siden, og dog ikke helt, da vi deler en forældremyndighed, men det sidder endnu i krop og psyke og derfor følger jeg stadig jeres opslag. Jeg tør ikke slippe taget helt og føler, at jeg bliver nødt til at holde sanserne skarpe, for ikke støde mig på sådan et menneske igen - så derfor læser jeg regelmæssigt jeres opslag."


"Tak det er barsk læsning og forløsende… skræmmende at finde sin egen kommentar blandt de mange - og sært mærkeligt at se, man ikke er alene…"


"Tak for at være talerør og spejl for os, der på mange måder har mistet vores stemme, vores liv og os selv. At følge jer og være en del af et usynligt fællesskab, hjælper mig til at holde fast i virkeligheden og mig selv, så jeg kan bearbejde det skete og det jeg står midt i og forhåbentlig en dag komme mere hel ud på den anden side."