Psykisk vold - find vejen til sund kærlighed


PERSONLIG HJÆLP TIL DIG, DER ER UDSAT FOR PSYKISK VOLD

Powerkvinderne har et netværk af rådgivere, som på forskellige vis

kan hjælpe dig, hvis du eller en, du kender, er udsat for psykisk vold.


PSYKOLOG

VITHA WEITEMEYER


GILLELEJE: Vitha Weitemeyer er praktiserende psykolog i Gilleleje med særligt fokus på temaet kvinder der elsker for meget. Hun har skrevet bogen 'Forelsket ien drøm', som er udgivet på forlaget Frydenlund, 2015.


PSYKOTERAPEUT

CHRISTIAN CARL CHRISTIANSEN


KØBENHAVN: Christian er mentor, psykoterapeut og cand.merc. Han har fokus på økonomisk vold og svære relationer til mennesker med kontrollerende, dominerende og manipulerende træk.


PSYKOLOG

SIGNE M. HEGESTAND


AARHUS: Signe M. Hegestand er privat praktiserende psykolog og forfatter til bogen 'Psykisk vold - sådan kommer du videre'. Signe har holdt et indlæg om psykisk vold, som du kan se på YouTube.


PSYKOLOG

ANNE-CATHRINE BLEGVAD


CHARLOTTENLUND: Anne-Cathrine Blegvad hjælper dig med at bryde uhensigtsmæssige mønstre, finde troen på dig selv og opnå livsglæde. Anne-Cathrine har udviklet et onlinekursus, hvor du får værktøjer til at slippe fri af psykisk vold og finde din indre styrke.


PSYKOTERAPEUT

MAJA SAXKJÆR


ROSKILDE: Maja har fokus på personlighedsforstyrrelser, misbrug og psykisk vold. Som psykoterapeut holder Maja Saxkjær fast i dig med et professionelt klarsyn på din situation, indtil du tør finde tilliden til dig selv frem igen. Hun hjælper dig med at få din ro, din selvfølelse og dit overblik tilbage.


PSYKOTERAPEUT

ANNA GJERLUF


KØBENHAVN: Anna Gjerluf har i mange år arbejdet med mennesker, der har været udsat for misbrug eller psykisk og fysisk vold. Anna hjælper dig, dine børn og din familie, styrker dit selvværd og lærer dig og dine børn at sætte sunde grænser


SKILSMISSEKONSULENT

BETTINA VESTERGAARD


HILLERØD: Skilsmissekonsulenten Bettina Vestergaard hjælper familier, der står over for deres livs krise: Skilsmissen. Især hvis der er børn involveret, kan denne tid være kaotisk, uoverskuelig og turbulent for alle parter - og specielt for barnet


PSYKOTERAPEUT

MAJBRITT KRISTENSEN


AALBORG: Majbritt Kristensen har specialiseret sig i psykisk vold og i voldens eftervirkninger. Hun stiller skarpt på, hvorfor vi føler os så ramt, og hvordan vi styrker vores selvværd og kommer godt videre i livet.


BARNDOMSKRIGER

MILLE DALSGÅRD


Mille Dalsgård er stifter af Barndomskriger.dk, som beskæftiger sig med at hjælpe mennesker, der er vokset op hos følelsesmæssigt umodne og narcissistiske forældre. Mille bruger sine egne erfaringer og al den viden, hun har samlet om, hvordan det eksempelvis er at være 'familiens sorte får' og føle sig udstødt.


PSYKOLOG

SOPHIE BUCH


AARHUS: Sophie Buch er psykologen for dig, der har oplevet, eller er i tvivl om du oplever, psykisk vold. Som psykolog arbejder Sophie primært med psykisk vold, vold i parforhold, vold i opvækst og senfølger efter vold