FIND DIN RÅDGIVER

Find din rådgiver

Powerkvinderne har et netværk af esperter, der kan rådgive og hjælpe dig, der er udsat for psykisk vold. Du er velkommen til at sende en mail til en af vores rådgivere, hvis du har brug for sparring.

FÅ HJÆLP AF EN AF VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Psykolog Vitha Weitemeyer >>

SØBORG: Vitha Weitemeyer er praktiserende psykolog i Søborg  med særligt fokus på temaet kvinder der elsker for meget. Hun har skrevet bogen: 'Forelsket i en drøm'.

www.vithaweitemeyer.dk

Psykoterapeut Christian Carl Christiansen >>

KØBENHAVN: Christian er mentor, psykoterapeut og cand.merc. Han har fokus på økonomisk vold og svære relationer til mennesker med kontrollerende, dominerende og manipulerende træk. www.svære-nære.dk

Psykolog Janna Sonne >>

KØBEHAVN: Janna Sonne har fokus på nære relationer, partnervold og misbrugsproblemer. Hun er autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening.   

www.jannasonne.dk

Psykolog Signe M. Hegestand >>

AARHUS: Signe M. Hegestand er privat praktiserende psykolog i Århus C. Gennem sine studier og i sit arbejde har hun særligt beskæftiget sig med to temaer: Hvordan kommer vi til at leve meningsfulde liv? Og hvordan påvirker vores opvækst vores relationer fremad i livet?  www.hegestand.dk

Coach og forfatter Susanne Møberg >>

EBELTOFT: Susanne Møberg har specialiseret sig i det sensitive karaktertræk samt det narcissistiske personlighedstræk. Hun holder kurser og foredrag, tilbyder personlige samtaler og er forfatter til bogen 'Forelsket i en narcissist', udgivet 2017.

www.moeberg.dk

Psykolog Anne-Cathrine Blegvad >>

VEDBÆK: Anne-Cathrine Blegvad hjælper dig med at bryde uhensigtsmæssige mønstre, finde troen på dig selv og opnå livsglæde.

Hvis du er - eller har været - udsat for psykisk vold, har du brug for at finde styrken i dig selv, så du kan skabe det liv, du gerne vil leve.

www.AnneCathrineBlegvad.com

Økonomisk mentor Lone Eriksen >>

LYNGBY OG ODENSE: Hvis du har brug for økonomisk tryghed og overblik over din økonomi, tilbyder Lone Eriksen uvildig og fortrolig rådgivning - med omsorg for dig og respekt for det menneske, du er.

Lone har i næsten 40 år beskæftiget sig med økonomisk rådgivning af private. Som uvildig økonomisk mentor har hun de sidste 10 år haft et særligt fokus på kvinder og deres økonomiske historier og vaner.

www.primaliva.dk

Psykoterapeut Maja Saxkjær >>

ROSKILDE: Maja har fokus på personlighedsforstyrrelser, misbrug og psykisk vold. 

Som psykoterapeut holder Maja Saxkjær fast i dig med et professionelt klarsyn på din situation, indtil du tør finde tilliden til dig selv frem igen. Hun hjælper dig med at få din ro, din selvfølelse og dit overblik tilbage.

www.majasaxkjaer.dk

Psykoterapeut Anna Gjerluf >>
KØBENHAVN: Psykoterapeut Anna Gjerluf har i mange år arbejdet med mennesker, der har været udsat for misbrug eller psykisk og fysisk vold.

Anna Gjerluf er uddannet psykoterapeut, børne- og familieterapeut og socialpædagog. Hun har solid erfaring med at hjælpe enkeltpersoner og familier til en psykisk sundere hverdag.

www.annagjerluf.dk

Skilsmissekonsulent
Bettina Vestergaard >>

HILLERØD: Skilsmissekonsulenten Bettina Vestergaard hjælper familier, der står over for deres livs krise: Skilsmissen. Især hvis der er børn involveret, kan denne tid være kaotisk, uoverskuelig og turbulent for alle parter - og specielt for barnet.

Bettina har mere end 25 års erfaring med både børne- og familiearbejde og ved, hvad du skal holde styr på, hvordan du sørger for at takle skilsmissens mange udfordringer på en hensigtsmæssig måde.

www.skilsmissekonsulenten.dk

BLIV VORES PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER >>

Har du lyst til at være med til at bekæmpe psykisk partnervold, så vil vi gerne invitere dig med som samarbejdspartner på vores sites:

PsykiskVold.dk og Powerkvinderne.dk

Læs mere her >>

© Powerkvinderne - Powerpress

 kontakt@powerkvinderne.dk