TIL PROFESSIONELLE

VÆR MED TIL AT

BEKÆMPE PSYKISK VOLD

 

Som professionel psykolog, psykoterapeut, coach, advokat, økonom eller anden relevant profession har du nu muligheden for at være med til at bekæmpe psykisk vold i samarbejde med Powerkvinderne

BLIV VORES SAMARBEJDSPARTNER

Har du lyst til at være med til at bekæmpe psykisk partnervold, så vil vi gerne invitere dig med som samarbejdspartner på vores sites: PsykiskVold.dk og Powerkvinderne.dk

Som vores samarbejdspartner får du disse 10 konkrete fordele:

 

 1. Du er med til at sætte fokus på et vigtig emne, der berører hver fjerde danske kvinde og hver syvende danske mand. Dermed er du med til at gøre en personlig forskel for mange mennesker i en svær situation.
 2. Du får chancen for at profilere dig selv og din faglige viden om psykisk vold og voldens konsekvenser for den enkelte, familien og eventuelle børn. Du får en profil på vores sites psykiskvold.dk og powerkvinderne.dk, hvor du præsenterer dig selv og dine faglige og personlige kompetencer. Det vil bidrage til at give dig en god placering på søgemaskinerne.
 3. Du får mulighed for at dele ud af din viden til gavn for kvinder og mænd, der er udsat for psykisk vold. Det kan du gøre både med skriftlige indlæg og i interviews med os, som bliver delt på vores Facebookside om psykisk vold.
 4. Du får chancen for at få flere klienter, som kan få glæde af din faglighed og ekspertise.
 5. Du bliver en del af en succeshistorie - nemlig Danmarks ambitiøse portal om psykisk vold på nettet.
 6. Du er med til at styrke mennesker,, der er udsat for psykisk vold, både ved at hjælpe dem direkte, ved at være til stede på vores portal og ved at nå ud med dine budskaber til alle de kvinder - og mænd - der følger os på Facebook.
 7. Du får mulighed for at opbygge dit personlige brand ved at udgive indlæg og artikler på vores site - og skabe trafik til din egen hjemmeside.
 8. Du får adgang til at annoncere dine kurser og events på vores site med fordelagtig medlemsrabat.
 9. Du får mulighed for professionel sparring, hvis du ønsker at udgive en bog via vores forlag Powerpress eller optimere din hjemmeside, din onlinekommunikation og dit personlige brand. Vi bistår også gerne med kronikker, medietræning og træning i at holde oplæg til særpris for vores samarbejdspartnere.
 10. Du kan lige nu blive samarbejdspartner for et administrationsgebyr på 199 kr./mdl. ekskl. moms. Samtidig bliver du del af at powerfuldt netværk af mennesker, der gør en forskel for kvinder og mænd, som er udsat for psykisk vold.

SÅDAN GØR DU:

 

 • Tilmeld dig som samarbejdspartner ved at trykke på PayPal-knappen 'Abonner', så vil de månedlige beløb på 199 kroner ekskl. moms automatisk bliver trukket fra dit betalingskort. Du behøver ikke at registrere dig som PayPal-bruger.
 • Send os din profiltekst og et billede af dig selv til kontakt@psykiskvold.dk. Så lægger vi din profil på vores sites. Du kan se et eksempel på profiltekst her >>
 • Vær opmærksom på, at samarbejdet er uforpligtende, og at du derfor til enhver til kan afmelde dig de månedlige betalinger og få slettet din profil.

 

 

NB: DU KAN OGSÅ VÆLGE FAST BANKOVERFØRSEL:

Hvis du foretrækker det, kan du i stedet for PayPal vælge at lave en fast månedlig bankoverførsel på kr. 249 til følgende konto: Danske Bank, Reg. 4201 Konto nr.: 4201341949. Husk at påføre dit navn.

 

For yderligere information kontakt send os venligst en mail på kontakt@powerkvinderne.dk

Psykolog Vitha Weitemeyer, der er forfatter til bogen 'Forelsket i en drøm' har i flere år samarbejdet med Powerkvinderne

© Powerkvinderne - Hovedgaden 41A, 1.tv. - 3460 Birkerød

CVR.-nummer: 18363380 - Telefon +45 3011 9693

kontakt@powerkvinderne.dk