FIND DIN RÅDGIVER

Find din rådgiver

Powerkvinderne er ved at opbygge et netværk af esperter, der kan rådgive og hjælpe dig, der er udsat for psykisk vold. Netværket kommer til at bestå af forskellige faggrupper: Psykologer, psykoterapeuter, coaches, advokater, økonomiske rådgivere m.fl.

FÅ HJÆLP AF EN AF VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Psykolog Vitha Weitemeyer >>

Vitha Weitemeyer er praktiserende psykolog i Søborg med særligt fokus på temaet kvinder der elsker for meget. Hun har skrevet bogen: 'Forelsket i en drøm'.

www.vithaweitemeyer.dk

Terapeut Christian Carl Christiansen >>

Christian er mentor, terapeut og cand.merc. Han har fokus på økonomisk vold og svære relationer til mennesker med kontrollerende, dominerende og manipulerende træk.

www.svære-nære.dk

Psykolog Janna Sonne >>

Janna Sonne har fokus på nære relationer, partnervold og misbrugsproblemer. Hun er autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening.

www.jannasonne.dk

Psykolog Signe M. Hegestand >>

Signe M. Hegestand er privat praktiserende psykolog i Århus C. Gennem sine studier og i sit arbejde har hun særligt beskæftiget sig med to temaer: Hvordan kommer vi til at leve meningsfulde liv? Og hvordan påvirker vores opvækst vores relationer fremad i livet? www.hegestand.dk

Coach og forfatter Susanne Møberg >>

Susanne Møberg har specialiseret sig i det sensitive karaktertræk samt det narcissistiske personlighedstræk. Hun holder kurser og foredrag, tilbyder personlige samtaler og er forfatter til bogen 'Forelsket i en narcissist', udgivet 2017.

www.moeberg.dk

BLIV VORES PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER >>

Har du lyst til at være med til at bekæmpe psykisk partnervold, så vil vi gerne invitere dig med som samarbejdspartner på vores sites:

PsykiskVold.dk og Powerkvinderne.dk

Læs mere her >>

© Powerkvinderne - Hovedgaden 41A, 1.tv. - 3460 Birkerød

CVR.-nummer: 18363380 - Telefon +45 3011 9693

kontakt@powerkvinderne.dk